JollyChic- the faux fur coat it`s a must have

dsc07369Buna tuturor!

Tocmai am realizat ca haina de blana este piesa de rezistenta a acestui an si de care nu ne putem lipsi . Scroll pe Pinterest , Youtube , fashion blog-uri ,am ajuns la concluzia ca este must-have si ca am nevoie numaidecat de cel putin 2 …

Cand  spun cel putin 2 … sa stiti ca ma mai gandesc la alte doua plus o vesta dir  blana , dar anyway.. deocamdata o am pe aceasta din poze care este de pe JOLLYCHIC si de care am ramas foarte placut uimita de calitatea materialului dar si de croiala acesteia  . Sa fiu sincera la 35 $ ma asteptam la ceva mult mai de proasta calitate . Insa s-a dovedit a fi dintr-un material foarte moale la atingere , care nu se “zburleste” , nu cade firul si se aseaza foarte frumos pe corp. Mi-a fost livrata in doar 10 de la plasarea comenzii cum va spuneam si in postarea anterioara AICI ,pentru ca au venit impreuna.

Te invit cu mare drag la ei pe site deoarece au o gama variata de coats and outwear si pentru orice nelamurire te rog nu ezita sa lasi comment in casuta de comentarii mai jos.Asta a fost parerea mea sincera din ce am de la ei pana acum.Si sigur voi mai comanda de la ei pentru ca am pus ochii pe un cardigan superb cu aplicatii.

Iar cat despre piesa must-have a sezonului , poate fi mai scurta ,mai lunga ,colorata , nude, sau gri sigur iti va scoate orice tinuta din anonimat si iti va tine de cald . Nu mai sta deloc pe ganduri .

Sper sa va placa ❤

O gasiti pe a mea AICI 

Bag –Here

DSC07376.JPG

Shoes – Stradivarius / Skirt – Shein

dsc07356dsc07357dsc07358dsc07369dsc07367dsc07387dsc07374dsc07381dsc07383dsc07388

51 thoughts on “JollyChic- the faux fur coat it`s a must have

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s