Army jacket Jollychic

DSC07293.JPG

Nu e o noutate ca mereu aleg sa fac cumparaturi online , asa ca de data asta am gasit un alt site superb si de care sunt efectiv foarte multumita , din punct de vedere calitativ dar si de transportul coletului , care a fost la mine in mai putin de 10 zile.

Cand am vazut curierul ,am ramas pur si simplu uimita avand in vedere ca plasasem comanda cu o saptamana si cateva zile in urma. 

O noutate este faptul ca am facut o mareee obsesie pentru jackete . Da jackete, de orice fel , jacketa sa fie. In dulap la mine si pe cuier nu mai incape un ac si eu continuui sa imi comand jackete. Fie army , fie de blana , fie cardigane groase si pufoase , fie din piele sau piele intoarsa,ideea este ca nu ma pot abtineeeee.

Acum a ajuns la mine minunata asta de de jacketa army pe care pur si simplu o ador si m-am simtit minunat in ea astazi. Este adevarat ca nu detineam una , dar asa zic mereu si despre celelate , nu am pe culoare asta , e diferita si uite asa am ajuns sa fac o frumoasa colectie de paltoane , geci si haine de blana .

Va las click spre minuata mea geaca de astazi in caz ca va face cu ochiul. Nu-i asa ca inscriptiile sunt superbe? Si plus de asta ,este de un material atat de calitativ si o croiala atat de bine lucrata , ca mi-as mai lua vreo doua . Nu de alta dar una army cu print floral chiar nu detin :)))))

Find my jacket HERE

Lots of kisses , Oanna 

dsc07284dsc07287dsc07289dsc07295dsc07317dsc07320dsc07322adsc07339dsc07342dsc07345dsc07347dsc07353

dsc07344s.jpg

15 thoughts on “Army jacket Jollychic

  1. Wow, this is a GORGEOUS outfit, girlie, so unique, too! I love the military inspired jacket and those leather pants are so fabulous; I’ve never seen a flared pair before! You’re also rocking those blue lips, too, it looks so good on you! I’ve been thinking about it, but I don’t think it’ll go well with me, haha. Thanks so much for sharing, beauty, and I hope you have the best week ahead!

    XO,

    Jalisa
    http://www.thestylecontour.com

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s