The grey coat

DSC03351

Happy black friday Girls !! Sper ca ati profitat de reducerile de azi si ati vanat cadouri pentru cei dragi dar mai ales pentru voi . La noi ploua si e frig dar si asa,nu am putut ramane in casa cand reducerile se aratau cu peste 70% la toate magazinele de haine si accesorii. Asta a fost ca o introducere asa , pentru ca eu azi ma gandesc sa va arat minunatia asta de palton care vi l-am aratat mai de mult in wish-listul meu (daca nu va aduceti aminte il puteti vedea aici ) si pe care il consider eu un must-have in acest sezon. O sa vedeti ca s-a ridicat la asteptarile mele pentru ca nu ma pot opri din a-l purta,iar despre entuziasmul de pe fata mea nu am nici o explicatie, doar ca sunt indragostita de aceasta haina. Este perfect din orice punct de vedere,este exact ca in poze , se aseaza exact ,chiar nu ma asteptam sa ma simt atat de bine purtand-ul. L-am purtat la o tinuta comfy-chic cu tenesi,pantaloni din piele(fake) si un tricou simplu. O tinuta care zic eu e pentru zilele alea cand pleci dimineata si te intorci dupa amiaza tarziu .. sau o zi de shopping pentru ca da ,chiar daca nu a fost black friday ieri noi am colindat magazinele in lung si in lat ..febra sarbatorilor a inceput si tinutele comfortabile sunt cele mai de pret in momente ca acestea in goana dupa cumparaturi..

Va doresc spor la cumparaturi , si un weekend minunat .Astept parerea voastra despre vedeta anului “the grey oversize coat” .

Kisses ,Oanna

 

blbloblogaaaaqDSC03346bDSC03361DSC03362DSC03366DSC03367DSC03376DSC03384awDSC03390DSC03393DSC03404DSC03406DSC03407DSC03411DSC03413DSC03417PicMonkey Collage

 

Wearing

Coat –HERE

Shoes -Converse

Pants -Hm

Hat-Stradivarius

13 thoughts on “The grey coat

  1. I loooove grey, so this tailored grey maxi coat is very my style, I like how you paired it with the shiny black leggings, red bag, floppy hat- nice and chilled look. Its a great outfit to wear from day to night, coz at night you could dress it up with kick ass black heels with studs etc, me likey! ( :

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s